Early bird Genezis NPK műtrágya akció!

2021. May 25., Tuesday

 

Genezis
Készüljön az őszi szezonra    Hirdetés
Early bird Genezis NPK műtrágyával!
Akciós időszak: 2021. május 25-től a készlet erejéig!
Készüljön időben az őszi szezonra! Most kedvezményes áron juthat hozzá a legnépszerűbb Genezis NPK műtrágyákhoz. Az akcióban az alábbi termékek vesznek részt:
Genezis K Premium: Kálium, magnézium és kén együttes pótlására szolgáló alaptrágya őszi kultúrákban a magasabb olaj-, sikér- és fehérjetartalom, az egészségesebb, stressztűrőbb állomány érdekében, folyamatos kálium-szolgáltatás mellett.


Genezis NPK 8:15:15: Kalászosok és repce kén és magas kalciumtartalmú komplex NPK műtrágyája legalább közepes foszfor- és kálium-ellátottságú talajokon a magas sikér, fehérje és olajtartalom eléréséhez.


Genezis NPK 8:16:24: Ideális NPK műtrágya káliumigényes kultúráknak (pl. repce) vagy káliumban szegény, de foszforral jobban ellátott talajokra, a nagyobb hozam, a magas olajtartalom, a jó szárszilárdság és a megfelelő ellenálló-képesség kialakításához.


Genezis NPK 10:20:10: Foszforral kevésbé, de káliummal legalább közepesen ellátott talajokra kalászosoknak, vagy káliummal jobban ellátott talajokra repcének kén és magas kalcium tartalommal.


Genezis NPK 0-10-28: Kiváló vízoldékonyságú, magas kalcium és magnézium tartalmú komplex műtrágya. Savanyú vagy savanyodó, közepesnél gyengébb kálium-ellátottságú talajokra fejlesztettük ki. Nem savanyítja a talajt, bármely őszi és tavaszi vetésű szántóföldi és kertészeti kultúra számára megfelelő választás.


Genezis NPK 4-17-30: Egyedi összetételű, kalciumot és magnéziumot is tartalmazó komplex műtrágya, mely tökéletes választás a káliumigényes kultúrában, különösen a közepes-jó foszfor és gyenge kálium ellátottságú talajokon. Káliumtartalma hozzájárul a megfelelő szárszilárdság, télállóság, valamint a jobb aszálytűrés eléréséhez.


Genezis NPK 4-24-24: Kalászosok és repce egyedi összetételű komplex NPK műtrágyája, különösen a gyengébb foszfor- és kálium-ellátottságú területekre, a nagyobb hozam és a jobb minőség elérése érdekében.
Valamennyi őszi kultúrában jól használható komplex NPK műtrágyák kalcium, magnézium és kén kiegészítéssel a nagyobb hozam, az egészségesebb állomány, a jobb beltartalom és a hatékonyabb növénytermesztés érdekében!


Rendelését leadhatja közvetlenül online a www.genezisepartner.hu weboldalon vagy a Genezis Partnerhálózat üzletkötőinél.
A tájékoztatás nem teljes körű! A pontos feltételekért és egyéb kedvezményes termékajánlatainkért keresse a Genezis Partnerhálózat üzletkötőit vagy regisztráljon és rendeljen a genezisepartner.hu-n online.
genezisepartner.hu
Facebook
Instagram
Youtube