NZrt-Trade Kft.

A nyíregyházi székhelyű Nzrt-Trade Kft. a magyar mezőgazdaság keleti országrészének műtrágya ellátójaként, a Bige Holding Csoport tagjaként azt a kereskedelmi tevékenységet folytatja napjainkban, amelyet 1991 decemberében a BH Kereskedelmi és Termelő Kft. elkezdett. Ez a kereskedelmi tevékenység természetesen az évek folyamán a cég, később a cégcsoport igényeihez igazodva folyamatosan változott, egyes termékek forgalmazása csökkent, másoké nőtt. Megszűnt például a műtrágyák importálása, helyette viszont a cégcsoport tulajdonába került pétfürdői Nitrogénművek Zrt., továbbá szolnoki Bige Holding Kft. által gyártott műtrágyák és egyéb vegyipari alapanyagok forgalmazása került előtérbe.
A több mint harminc foglalkoztatottból az üzletkötő kollégák a Dunától keletre eső országrészen a Genezis Partnerhálózat keretei között látogatják és látják el magyar Genezis műtrágyákkal a hazai termelőket. Az NZrt-Trade Kft. munkatársainak rendelkezésére áll az az árukészlet, amelyet a vállalat nagykállói és nádudvari saját tulajdonú, illetve a szolnoki és pétfürdői bérelt telepein tárolnak.
A műtrágyák gyártásában a K+F területén elsősorban külső partnerekkel együttműködve igyekszünk az élvonalban maradni. Több hazai egyetemmel és kutatóintézettel vagyunk kapcsolatban, amelyek elvégzik termékeink növénytermesztés szempontú minősítését és a fejlesztéseinkhez szükséges alapvető kutatási munkákat. Cégünk stratégiája a folyamatos megújulás, alkalmazkodás a változó piaci körülményekhez, amely érdekében fejlesztéseket hajtunk végre mind a technikai, mind pedig az emberi erőforrások terén.

Kapcsolat