Kukorica Napok Romániában

2021. September 28., Tuesday

Genezis kitelepülés a Romániai Kukorica Napokon

2021. szeptember 16-án ismét megrendezésre került immáron több, mint 10. alkalommal Kelet-Románia egyik legnagyobb agrár rendezvénye a Kukorica Nap, amelyre kilátogattak román kollégáink is a Genezis képviseletében. Tavaly a vírushelyzet miatt online tartották meg az eseményt, idén azonban ismételten személyesen került megrendezésre Szatmár megyében, Vezend településén. Több mint 600 gazda volt jelen a rendezvényen, ahol főként Szatmárnémeti, Bihar, Kolozsvár és Máramaros megyékből jöttek a látogatók. Azonban nem csupán Romániából, hanem Magyarországról, Hollandiából és Ausztriából is érkeztek résztvevők. A kiállítók között megtalálható volt 12 vetőmagvállalat, 14 input gyártó cég, 9 gép, és fő látványosságként csatlakozott hozzájuk a Ford autógyártó is. Az esemény létrejötte és megszervezése három cég közös erőfeszítéseként valósult meg: a Promat, Agrotex és az Agroind Cauceu.

Az esemény fő célja, hogy a gazdák megismerjék a leginnovatívabb, leghatékonyabb megoldásokat és berendezéseket, ami segíthet a munkájuk előrehaladásában. Olyan technológiákat láthattak a résztvevők, amik globális és európai szinten is kiemelkedőek.

Termékportfóliónkból a következő termékekkel találkozhattak a résztvevők:

Értékesítő kollégáink a helyszínen személyre szabott szaktanáccsal látták el a termelőket és ismertették a Genezis termékcsalád említett tagjait.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben is lesz lehetőségünk találkozni személyesen partnereinkkel, és hozzájárulhatunk sikereik eléréséhez.